Wil jij een franchiserecht advocatenteam vormen?

Wil jij als advocaat onderdeel uitmaken van een team en in samenwerking met andere adocaten een franchiserecht advocatenpraktijk voeren? Neem gerust contact op.

Advocaat civiel procesrecht, contractenrecht en franchiserecht

Pep Legal is een ambiteus advocatenkantoor, dat gespecialiseerd is in franchise- en contractenrecht.

Pep Legal is op zoek naar een gedreven jurist /advocaat met bijzondere interesse in civiel procesrecht (waaronder kort geding, beslaglegging en bodemprocedures), contractenrecht en franchiserecht, die in samenwerking met andere advocaten wil meebouwen aan het franchiserecht advocatenkantoor.

Heb je net je universitaire opleiding afgerond? Heb je ervaring als jurist op de gebieden contractenrecht en/of procesrecht, maar ben je nog geen advocaat? Of ben je enkele jaren actief als advocaat? En wil je deel maken van een team? Neem gerust contact op.

Advocaat bij Pep Legal

Toegankelijke teamplayer – Je houdt van samenwerken, goede oprechte onderlinge communicatie en houdt ervan om in teamverband de gestelde doelen na te streven. Samen met één of meer andere advocaten houd je je bezig met het juridisch ondersteunen van de dynamische klanten van Pep Legal.

De mogelijkheden binnen Pep Legal:

  • Samenwerking in teamverband: onderling sparren in een ontspannen werksfeer
  • Kantoor met een focus op civiel procesrecht, contractenrecht en franchiserecht
  • Ontwikkelmogelijkheid: groeien in jouw rol binnen het team
  • Aandacht voor jouw opleidingswens, zoals het behalen van de Beroepsopleiding en een Grotius-opleiding
  • Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling op commercieel gebied

Herken jij je in:

  • Zelfstandig civiele procedures voeren, zoals beslaglegging, kort geding en contractenrechtelijke Rechtbank- en Gerechtshof-bodemzaken
  • Interesse in civiel procesrecht, contractenrecht en franchise
  • Communiceren in voor klanten begrijpelijke taal
  • Positieve samenwerking, aanpakken en samen de successen vieren

Nieuwsgierig?

Wil je solliciteren en kennismaken met kantooreigenaar Jorg van de Peppel?
Pep Legal is een ambiteus advocatenkantoor, waar met bijzondere aandacht gewerkt wordt aan het bijstaan van bedrijven/ondernemers in franchise- en samenwerkingsverbanden.

Bij het vormen van een team gaat Pep Legal niet over één nacht ijs. Daarom plannen we bij een sollicitatieprocedure meerdere gesprekken.

Heb je de juiste studie, ervaring, instelling en motivatie? Dan ben je van harte uitgenodigd om contact op te nemen. Pep Legal kijkt ernaar jouw motivatiebrief, c.v. en cijferlijst te ontvangen en jou te ontmoeten.

Je ontvangt op een kennismakingsverzoek altijd binnen redelijke termijn een reactie.

Pep Legal is centraal in Nederland gevestigd. Op het prachtige landgoed Leusderend. Deze locatie is vanaf de snelweg goed bereikbaar. Voor de contactgegevens, zie de contactpagina.

Bij vragen, mail of bel Jorg: jorg@peplegal.nl / 085-8007070.