Pep Legal sponsor van Erasmus Extreme Sports

14-08-2018 | Pep Legal nieuws

Pep Legal sponsor van ‘Erasmus Extreme’

Pep Legal is sponsor van Erasmus Extreme Sports Association (‘Erasmus Extreme‘). 

Erasmus Extreme organiseert ‘extreme sports’-activiteiten voor studenten van de Erasmus Universiteit. Jonge energieke mensen die alles uit het leven willen halen: van out-of-the-box sporten tot studiedoelen behalen.

Een proactieve houding en focus is nodig voor de extreme en snel veranderende sportsituaties. Voor de ‘Erasmus Extreme‘-leden een sportbeleving vol energie en adrenaline.

 

Duidelijk proactief juridisch rendement

Pep Legal ondersteunt het internationale bestuur van Erasmus Extreme (zie foto). Dit door duidelijk en praktisch advies bij juridische vragen. Voor een solide juridisch fundament. 

Hierdoor wordt de continuïteit van Erasmus Extreme nog beter gewaarborgd. En kunnen de bestuursleden van Erasmus Extreme zich vol energie richten op de organisatie van en deelname aan de ‘extreme sports‘-activiteiten.

 

Beleving

Pep Legal, met specialisaties in contractenrecht en franchiserecht, is een advocatenkantoor voor dynamische ondernemers en organisaties.

Lees hier meer over Erasmus Extreme Sports Association.

Over de auteur

Jorg van de Peppel

Ik ben advocaat bij Pep Legal. Gespecialiseerd in contractenrecht en franchiserecht. Met mijn kennis en ervaring help ik ondernemers en organisaties autonoom te ondernemen en de bedrijfscontinuïteit nog beter te waarborgen. Ik denk proactief mee over oplossingen en kansen, bied praktische hulp bij het contracteren en geef workshops.

Over de auteur

Jorg van de Peppel
Franchiserechtadvocaat bij Pep Legal. 

Met mijn kennis en ervaring denk ik voor franchisegevers en franchisenemers in juridische oplossingen voor hun franchiserecht vraagstukken.