Advocaat voor partnerovereenkomsten

 

Partnership & overeenkomst:
hoe leg je de zakelijke afspraken vast?

Als samenwerkingspartner sluit je een zakelijke overeenkomst met andere partners en/of een centrale organisatie.

Wil je duidelijkheid over je rechtspositie en het contracteren goed organiseren?

Onze contractenrecht advocaat biedt je graag duidelijkheid en proactieve juridische ondersteuning. Je bedrijf, je belangen en je plannen staan daarbij voorop.

Wat kunnen we voor je doen?

›   Vertel het ons

Je zakelijke belangen

Onze contractenrecht specialist gaat graag met je in gesprek en stelt je vragen over je bedrijf en belangen. Op basis van wat je ons vertelt, brengen we je belangen en je rechtspositie in beeld. Dit doen we door onze specialistische kennis van het contractenrecht, onze inventiviteit en ervaring toe te passen op je situatie.

Samenwerking vraag en oplossing

Onze contractenrecht advocaat maakt voor je inzichtelijk wat je juridische vragen zijn. We bespreken met je hoe we – desgewenst – je vragen kunnen oplossen en kansen kunnen benutten. Naar aanleiding van je antwoorden op onze vragen passen we onze dienstverlening aan op je specifieke situatie.

Waar onze advocaat ondernemers mee helpt

Onze advocaat helpt veelvuldig ondernemers met advies en begeleiding bij:

  • het opstellen en verbeteren van de samenwerkingsovereenkomst
  • het oplossen van vraagstukken tijdens de contractuele samenwerkingsrelatie
  • het beëindigen van de overeenkomst
  • de verkoop van het bedrijf/bedrijfsbelang, inclusief het onderhandelingstraject
  • de internationale aspecten
  • het contractbeheer
  • het voorkomen en voeren van gerechtelijke procedures

3 recente projecten voor zakelijke samenwerkingspartners:

Samenwerkingscontract

Een ondernemer in de bouw die contracteert met samenwerkingspartners vroeg Pep Legal om de samenwerkingsovereenkomst vorm te geven. Pep Legal nam uitgebreid de tijd om de voor zijn bedrijf belangrijke zaken te bespreken en maakte een duidelijke samenwerkingsovereenkomst, met het oog op zowel de continuïteit van de organisatie als de relatie met de contractspartijen.

Opdracht contract

Een zakelijke dienstverlener wilde met zijn bedrijf de afspraken met zijn klanten nog duidelijker en vollediger op papier zetten. Pep Legal hielp hem de gewenste aanpassingen in de overeenkomst van opdracht door te voeren, met aandacht voor wat belangrijk is voor zijn bedrijfscontinuïteit.

Bedrijfsverkoop

Een ondernemer die als partner/vennoot in een samenwerkingsconstructie actief was bij een financiële dienstverlener wilde de samenwerking met zijn zakelijk partner beëindigen. Pep Legal ondersteunde hem bij de onderhandeling over het non-concurrentiebeding, de beëindigingstermijn en de verkoopwaarde van zijn aandeel. Hierdoor kon hij op relatief korte termijn de gewenste andere bedrijfsactiviteiten ontplooien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Succesverhalen

Perfecte persoonlijke begeleiding en zeer deskundig advies. Voor de ontbinding van de vof zijn wij dankzij de zeer professionele inzet van Jorg tot een zeer goed resultaat gekomen. Wij kunnen hem van harte aanbevelen!

10/10

– Anoniem, Ondernemer in samenwerkingsverband –

Succesverhalen

“Ons bedrijf heeft een hele prettige ervaring met Pep Legal gehad. Jorg is helder, scherp, maar ook eerlijk en realistisch over de situatie. De communicatie was erg goed en Jorg is begaan en betrokken. Ter illustratie, we hadden regelmatig in het weekend, en zelfs nog op oudjaarsdag, contact om onze zaak tot een goed einde te brengen. Dat is ook gelukt, hulde!”

10/10

– Anoniem, Ondernemer in samenwerkingsverband –

Succesverhalen

“Heel blij met de stapel papieren van Jorg! Jorg en ik hebben samen een samenwerkingsovereenkomst gemaakt met als doel: duidelijkheid scheppen tussen de partners. Hierdoor bespreek ik nu gelijk vanaf het begin belangrijke onderwerpen die anders snel overgeslagen worden. Ook ervaren de nieuwe klanten het als erg professioneel. Erg bedankt.”

10/10

– Fabian te Berkel en Rodenrijs, Ondernemer in samenwerkingsverband –

Gesprek met onze specialist?

  Plan een afspraak

Vertrouwensrelatie

Graag investeren we in een vertrouwensrelatie met ondernemers en organisaties. Hierdoor weet je dat jouw juridische vragen op ieder gewenst moment adequaat worden behandeld.

Ondernemers actief als partner in een samenwerkingsverband laten met regelmaat zakelijke contracten door Pep Legal toetsen. Via een adviestraject consulteren zij Pep Legal met regelmaat over belangrijke bedrijfsontwikkelingen, zoals een nieuwe samenwerking of een beoogde bedrijfsovername.

Juridische ondersteuning van de ondernemer in een partnership

Partners in samenwerkingsverbanden denken via een adviestraject bij Pep Legal na over de vragen van Pep Legal. Pep Legal biedt proactieve strategisch juridische ondersteuning, met als doel juridisch verantwoorde beslissingen te maken met oog voor de autonomie, continuïteit en rendement van de onderneming van de klant.

Voor deze ondernemers fungeert Pep Legal als de contractenrecht advocaat en hun eigen juridisch partner voor hun bedrijf.

De laatste artikelen:


specialist in franchiserecht en contractenrecht

duidelijk advies

proactieve juridische ondersteuning

Connect met ons

Jorg van de Peppel – contractenrecht specialist

Wat kunnen we voor je doen?

Vertel het ons, stel ons je vraag of bel ons.

Wat kunnen we voor je doen?

›   Vertel het ons

Bel ons

›   085 – 800 70 70