Pep Legal neemt graag actief deel aan franchise gerelateerde activiteiten.
Hier zijn we aanwezig met onze beursstand bij de Franchisebeurs Onderneemt ’t 2021.

Waarom bekende franchisemerken en nieuwe franchiseformules dit kleinschalige, gespecialiseerde advocatenkantoor raadplegen.

‘Duidelijk proactief juridisch rendement’

Advocatenkantoor Pep Legal heeft de ambitie je telkens weer te helpen met duidelijke en proactieve juridische ondersteuning.

Met als missie: Jou een professionele juridische franchise basis geven voor jouw zakelijke plannen en de uitvoering ervan. Jouw rechtspositie en juridische vragen verduidelijken. Samen met jou proactief nadenken over juridisch verantwoorde oplossingen en kansen. Daar waar mogelijk en gewenst, samen jouw juridische vragen oplossen en kansen benutten. En investeren in een vertrouwensrelatie met trouwe klanten.

Waarom deze missie? Wij zijn gedreven om de franchisewereld te dienen, door ons eigen steentje bij te dragen. 

Pep Legal zet zich ervoor in dat je met meer aandacht voor groei en desgewenst meer strategische autonomie kunt ondernemen en samenwerken. Dat je de continuïteit en het rendement van jouw bedrijf of organisatie nog beter kunt waarborgen. En dat je jouw bedrijf of organisatie nog efficiënter kunt ontwikkelen. 

Zo wil Pep Legal van toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijf zodat je, via ‘duidelijk proactief juridisch rendement’, verder kan bouwen aan het succes van jouw bedrijf.

Specialist in franchiserecht

Ervaren in franchiserecht

Advocatenkantoor Pep Legal richt zich volledig op franchise en is zeer gespecialiseerd in franchiserecht en het daarmee samenhangende contractenrecht

Deze specialisatie heeft de advocaat van Pep Legal zich eigen gemaakt door jarenlang als advocaat en juridisch partner klanten op dit gebied juridisch te ondersteunen. En door extra te studeren en specialisatieopleidingen te volgen.

Pep Legal houdt zich bezig met franchiseconcepten, franchiserelaties en andere zakelijke samenwerkingsrelaties. Door de focus op franchise zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dat gebied.

Workshops en colleges

Wij geven presentaties, workshops en juridische colleges over franchiserecht. Onder meer aan relaties en aan studenten van de universiteit.

Juridische ondersteuning voor franchisegevers en franchisenemers

Als juridisch partner helpt Pep Legal bedrijven, ondernemers, organisaties, franchisegeversfranchisenemersfranchiseraden, franchisenemersverenigingen en partners in samenwerkingsverbanden.

In het bijzonder helpt Pep Legal ondernemers en organisaties die werken met franchise-, dealer-, licentie- en andere samenwerkingsvormen.

De branches van de klanten van Pep Legal variëren: zakelijke dienstverlening-, food-, retail-, productverkoop-, medische dienstverlening (zorg)-, woon-, mode-, reis- en vrije tijd-branche.

Klanten over ons

Benieuwd wat klanten vertellen over Pep Legal?

Lees het hier via de link: 

  Klantenbeoordeling  9.5/10

 

 


specialist in 
franchiserecht

duidelijk advies

proactieve juridische ondersteuning
Connect met Pep Legal

 

LinkedIn
Connect met Pep Legal op Linkedin
Twitter
Connect met Pep Legal op Twitter

Contact
Telefoon: 085 – 800 70 70
Maandag – vrijdag:
9.00 tot 18.00u
Avond en weekend:
bereikbaar voor het plannen van afspraken en voor urgente zaken.
Bezoekadres: Landgoed Leusderend (centraal in Nederland).