Waarom bekende franchisemerken en nieuwe franchiseformules dit kleinschalige, gespecialiseerde advocatenkantoor raadplegen.

Advocatenkantoor Pep Legal heeft de ambitie je telkens weer te helpen met duidelijke specialistische juridische ondersteuning.

Met als missie: Jouw rechtspositie en juridische vragen verduidelijken. Samen met jou proactief nadenken over juridisch verantwoorde oplossingen en kansen voor jouw franchise vraagstukken. Daar waar mogelijk en gewenst, samen jouw juridische vragen oplossen en kansen benutten. En investeren in een vertrouwensrelatie met trouwe klanten.

Waarom deze missie? Pep Legal is gedreven om de franchisewereld te dienen, door zelf een steentje bij te dragen.

Bedrijven in franchiseconstructies krijgen te maken met uiteenlopende strategische vraagstukken. Zoals over overleg in de franchiseraad, bedrijfsgroei, franchisesamenwerking, bedrijfscontinuïteit, concurrerende activiteiten, strategische autonomie, doorontwikkeling van de formule en veranderingen binnen de organisatie. Bij dergelijke thema’s denkt Pep Legal mee met franchisegevers en franchisenemers voor juridische oplossingen.

Zo wil Pep Legal van toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijf zodat je, via duidelijke specialistische franchiserecht rechtshulp en door te denken in oplossingen verder kan bouwen aan het succes van jouw bedrijf.

Specialist in franchiserecht – anders dan anderen

Ervaren in franchiserecht

Advocatenkantoor Pep Legal richt zich volledig op franchise en is zeer gespecialiseerd in franchiserecht en het daarmee samenhangende contractenrecht. Pep Legal houdt zich bezig met franchiseconcepten, franchiserelaties en andere zakelijke samenwerkingsrelaties. 

Deze specialisatie heeft de advocaat van Pep Legal zich eigen gemaakt door jarenlang als advocaat en juridisch partner klanten op dit gebied juridisch te ondersteunen. En door extra te studeren en specialisatieopleidingen te volgen.

Unieke locatie centraal in Nederland

Sinds april 2022 is Pep Legal gevestigd op het prachtige Landgoed Leusderend. Anders dan andere advocatenkantoren niet in een zakendistrict in de Randstad, maar centraal in Nederland. Midden in de natuur. Goed bereikbaar vanaf de snelweg. Een aangename werkomgeving en een unieke locatie om klanten te ontvangen.

5 jarig bestaan

Advocatenkantoor Pep Legal biedt franchiserecht rechtshulp sinds maart 2018. Per 2023 bestaat het advocatenkantoor 5 jaar.

Juridische ondersteuning voor franchisegevers en franchisenemers

Pep Legal biedt rechtshulp aan bedrijven, ondernemers, organisaties, franchisegeversfranchisenemersfranchiseraden, franchisenemersverenigingen en partners in samenwerkingsverbanden.

In het bijzonder helpt Pep Legal franchiseorganisaties en ondernemers in een franchise-, dealer-, licentie- of andere samenwerkingsconstructie.

De branches van de klanten van Pep Legal variëren: zakelijke dienstverlening-, food-, retail-, productverkoop-, medische dienstverlening (zorg)-, woon-, mode-, reis- en vrije tijd-branche.

Klanten over Pep Legal

Benieuwd wat klanten vertellen over Pep Legal?

Lees het hier via de link: 

  Klantenbeoordeling  9.5/10

 

 

Seminars en colleges

De franchiseadvocaat van Pep Legal geeft presentaties, seminars en juridische colleges over franchiserecht. Onder meer aan relaties, geïnteresseerde franchisegevers, franchisenemers en aan studenten van de universiteit.

Seminars bij franchisebeurzen
2021-2022
(foto franchisebeurs Onderneem ‘t, najaar 2022)

Beursstands bij franchisebeurzen
2021-2023
(foto franchisebeurs Franchiseplus, voorjaar 2023)

Colleges bij de Radboud Universiteit te Nijmegen
(2018-2021)


specialist in 
franchiserecht

duidelijk advies

denken in oplossingen
Connect met Pep Legal

 

LinkedIn
Connect met Pep Legal op Linkedin
Twitter
Connect met Pep Legal op Twitter

Contact
Telefoon: 085 – 800 70 70
Maandag – vrijdag:
9.00 tot 18.00u
Avond en weekend:
bereikbaar voor het plannen van afspraken en voor urgente zaken.
Bezoekadres: Landgoed Leusderend (centraal in Nederland).