Waarom bekende franchisemerken en nieuwe franchiseformules dit kleinschalige, gespecialiseerde advocatenkantoor raadplegen.

‘Duidelijk proactief juridisch rendement’

Advocatenkantoor Pep Legal heeft de ambitie je telkens weer te helpen met duidelijke en proactieve juridische ondersteuning.

Met als missie: Jou een professionele juridische franchise basis geven voor jouw zakelijke plannen en de uitvoering ervan. Jouw rechtspositie en juridische vragen verduidelijken. Samen met jou proactief nadenken over juridisch verantwoorde oplossingen en kansen. Daar waar mogelijk en gewenst, samen jouw juridische vragen oplossen en kansen benutten. En investeren in een vertrouwensrelatie met trouwe klanten.

Waarom deze missie? Pep Legal is gedreven om de franchisewereld te dienen, door zelf een steentje bij te dragen. 

Pep Legal zet zich ervoor in dat je met meer aandacht voor groei en desgewenst meer strategische autonomie kunt ondernemen en samenwerken. Dat je de continuïteit en het rendement van jouw bedrijf of organisatie nog beter kunt waarborgen. En dat je jouw bedrijf of organisatie nog efficiënter kunt ontwikkelen. 

Zo wil Pep Legal van toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijf zodat je, via ‘duidelijk proactief juridisch rendement’, verder kan bouwen aan het succes van jouw bedrijf.

Specialist in franchiserecht

Ervaren in franchiserecht

Advocatenkantoor Pep Legal richt zich volledig op franchise en is zeer gespecialiseerd in franchiserecht en het daarmee samenhangende contractenrecht

Deze specialisatie heeft de advocaat van Pep Legal zich eigen gemaakt door jarenlang als advocaat en juridisch partner klanten op dit gebied juridisch te ondersteunen. En door extra te studeren en specialisatieopleidingen te volgen.

Pep Legal houdt zich bezig met franchiseconcepten, franchiserelaties en andere zakelijke samenwerkingsrelaties. Door de focus op franchise is advocatenkantoor Pep Legal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dat gebied.

Juridische ondersteuning voor franchisegevers en franchisenemers

Als juridisch partner helpt Pep Legal bedrijven, ondernemers, organisaties, franchisegeversfranchisenemersfranchiseraden, franchisenemersverenigingen en partners in samenwerkingsverbanden.

In het bijzonder helpt Pep Legal franchiseorganisaties en ondernemers in een franchise-, dealer-, licentie- of andere samenwerkingsconstructie.

De branches van de klanten van Pep Legal variëren: zakelijke dienstverlening-, food-, retail-, productverkoop-, medische dienstverlening (zorg)-, woon-, mode-, reis- en vrije tijd-branche.

Klanten over Pep Legal

Benieuwd wat klanten vertellen over Pep Legal?

Lees het hier via de link: 

  Klantenbeoordeling  9.5/10

 

 

Seminars en colleges

De franchiseadvocaat van Pep Legal geeft presentaties, seminars en juridische colleges over franchiserecht. Onder meer aan relaties, geïnteresseerde franchisegevers, franchisenemers en aan studenten van de universiteit.

Seminars bij de Franchisebeurs Onderneem ‘t (2021-2022).

Beursstands bij de Franchisebeurs Onderneem ‘t (2021-2022).

Colleges bij de Radboud Universiteit te Nijmegen (2018-2021).


specialist in 
franchiserecht

duidelijk advies

proactieve juridische ondersteuning
Connect met Pep Legal

 

LinkedIn
Connect met Pep Legal op Linkedin
Twitter
Connect met Pep Legal op Twitter

Contact
Telefoon: 085 – 800 70 70
Maandag – vrijdag:
9.00 tot 18.00u
Avond en weekend:
bereikbaar voor het plannen van afspraken en voor urgente zaken.
Bezoekadres: Landgoed Leusderend (centraal in Nederland).