Waarom bekende franchisemerken en nieuwe franchiseformules dit kleinschalige, gespecialiseerde advocatenkantoor raadplegen.

‘Duidelijk proactief juridisch rendement’

Advocatenkantoor Pep Legal heeft de ambitie je telkens weer te helpen met duidelijke en proactieve juridische ondersteuning.

Met als missie: Jou een professionele juridische franchise basis geven voor jouw zakelijke plannen en de uitvoering ervan. Jouw rechtspositie en juridische vragen verduidelijken. Samen met jou proactief nadenken over juridisch verantwoorde oplossingen en kansen. Daar waar mogelijk en gewenst, samen jouw juridische vragen oplossen en kansen benutten. En investeren in een vertrouwensrelatie met trouwe klanten.

Waarom deze missie? Wij zijn gedreven om de franchisewereld te dienen, door ons eigen steentje bij te dragen. Pep Legal zet zich ervoor in dat je (meer) autonoom kunt ondernemen en samenwerken. Dat je de continuïteit en het rendement van jouw bedrijf of organisatie nog beter kunt waarborgen. En dat je jouw bedrijf of organisatie nog efficiënter kunt ontwikkelen. Zo wil Pep Legal van toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijf zodat je, via ‘duidelijk proactief juridisch rendement’, verder kan bouwen aan het succes van jouw bedrijf.

Specialist in franchiserecht

Ervaren in franchiserecht

Advocatenkantoor Pep Legal richt zich volledig op franchise en is zeer gespecialiseerd in franchiserecht en het daarmee samenhangende contractenrecht

Deze specialisatie heeft de advocaat van Pep Legal zich eigen gemaakt door jarenlang als advocaat en juridisch partner klanten op dit gebied juridisch te ondersteunen. En door extra te studeren en specialisatieopleidingen te volgen.

Pep Legal houdt zich bezig met franchiseconcepten, franchiserelaties en andere zakelijke samenwerkingsrelaties. Door de focus op franchise zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dat gebied.

Workshops en colleges

Wij geven presentaties, workshops en juridische colleges over franchiserecht. Onder meer aan relaties en aan studenten van de universiteit.

Juridische ondersteuning voor franchisegevers en franchisenemers

Als juridisch partner helpt Pep Legal bedrijven, ondernemers, organisaties, franchisegeversfranchisenemersfranchiseraden, franchisenemersverenigingen en partners in samenwerkingsverbanden.

In het bijzonder helpt Pep Legal ondernemers en organisaties die werken met franchise-, dealer-, licentie- en andere samenwerkingsvormen.

De branches van de klanten van Pep Legal variëren: zakelijke dienstverlening-, food-, retail-, productverkoop-, medische dienstverlening (zorg)-, woon-, mode-, reis- en vrije tijd-branche.

Klanten over ons

Benieuwd wat klanten vertellen over Pep Legal?

Lees het hier via de link: 

  Klantenbeoordeling  9.5/10

 

 

Bijdrage geven aan positieve energie

Waaraan geeft Pep Legal extra aandacht?

Door middel van sponsoring ondersteunt Pep Legal gemotiveerde en geïnspireerde mensen die vol energie bijzondere (sportieve) activiteiten organiseren of ondernemen. Zo geeft Pep Legal een extra bijdrage aan positieve energie.

Pep Legal is sponsor van Erasmus Extreme Sports Association (‘Erasmus Extreme‘).
Ontdek meer in dit artikel over dit sponsortraject van Erasmus Extreme.

Pep Legal, solide basis om te ondernemen

Als dynamische ondernemer wil je vol energie bouwen aan je business.

Om succesvol je plannen uit te voeren helpt Pep Legal je te bouwen aan een juridisch verantwoorde basis . Onze franchise advocaat geeft je duidelijk advies en desgewenst proactieve ondersteuning. Gericht op meer zakelijk rendement. Kortom, een solide juridische basis om te ondernemen. Ervaar het zelf.

Het logo staat voor inspiratie, energie en actie van dynamische ondernemers en bedrijven.


specialist in 
franchiserecht en contractenrecht

duidelijk advies

proactieve juridische ondersteuning
Contact
Telefoon: 085 – 800 70 70
Maandag – vrijdag:
9.00 tot 18.00u
Avond en weekend:
bereikbaar voor het plannen van afspraken en voor urgente zaken.