Maak kennis met de franchiserecht advocaat van Pep Legal. Een gedreven advocaat binnen het franchiserecht die franchisegevers en franchisenemers bijstaat met duidelijke rechtshulp. Oplossingsgericht en communiceert op een voor iedereen begrijpelijke wijze.

Advocaat franchiserecht

Contact

Jorg van de Peppel
franchiseadvocaat

T: +31 (0)85 – 800 70 70
M: +31 (0)6 – 18 59 60 65
E: jorg@peplegal.nl

“Denken in oplossingen voor juridische franchise vraagstukken kan een directe invloed hebben op het succes van een bedrijf in een franchise- of een ander samenwerkingsverband.”

Jorg van de Peppel,
franchiseadvocaat bij Pep Legal

Jorg van de Peppel is franchiseadvocaat en oprichter van Pep Legal 

Jorg richtte het advocatenkantoor Pep Legal op in het voorjaar van 2018.

Jorg is vanaf 2010 advocaat. Hij studeerde in 2009 af aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In 2017 voltooide Jorg cum laude de post-academische Grotius-specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contractenrecht.

Jorg is al jarenlang vol toewijding actief als advocaat van franchisegevers, franchisenemers, franchisenemerscollectieven en franchisenemersverenigingen. Actief in uiteenlopende branches: zakelijke dienstverlening-, food-, retail-, productverkoop-, zorg-, woon-, mode-, reis- en vrije tijd-branche.

Informatie Rechtsgebieden-inschrijving

Jorg heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: verbintenissenrecht, agentuur, distributie (waartoe ook franchiserecht wordt gerekend)

Deze registratie verplicht advocaten ieder kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten in dit hoofdrechtsgebied te behalen. Onder meer door zelf cursussen te geven over franchise- en contractenrecht. Zoals aan studenten en aan andere advocaten.

Presentaties, workshops en colleges

Jorg geeft aan de zakelijke relaties van Pep Legal presentaties en workshops over franchiserecht en franchiseconstructies.

Daarnaast geeft Jorg al sinds 2018 colleges over franchiserecht aan studenten van de universiteit en aan advocaten/juristen. Vier opeenvolgende studiejaren (van 2018-2019 tot en met collegejaar 2021-2022) verzorgde Jorg als gastdocent jaarlijks een college over franchise voor masterstudenten de Radboud Universiteit Nijmegen.