‘Franchisenemer worden: 10 tips’ in EMP-franchisekatern

22 augustus 2018

Franchisekatern European Media Partner

Op woensdag 22 augustus 2018 publiceerde European Media Partner de uitgave ‘Analyse Economie’ met focus op franchising. Een franchisekatern, gedistribueerd met het Financieele Dagblad.

Hierin staat mijn publicatie met tips voor franchisenemers over de franchiseovereenkomst.


De afspraken in de franchiseovereenkomst

Een franchiseovereenkomst kan voor een franchisenemer een goede basis bieden voor continuïteit en rendement.

Als je start als franchisenemer blijft het evenwel opletten om over alle belangrijke aspecten goede afspraken te maken met je franchisegever. 


Artikel met tips voor de aspirant-franchisenemer

Als je als aspirant-franchisenemer de tips van mijn artikel benut, kun je met een meer solide en juridisch verantwoorde basis franchisenemer worden. Zo kun je je ondernemersvrijheid, de ontwikkeling van je bedrijf, plus de continuïteit en het rendement van je bedrijf nog beter waarborgen.

De links:

– Hier vind je de links naar European Media Partner en naar het Financieele Dagblad.

– De link naar mijn artikel op de website van Analyse Nederland: ‘Tips voor beginnende franchisenemers’

– Wil je de uitgebreide versie van het artikel lezen? Deze heb ik op mijn blogpagina geplaatst. Klik hier voor het uitgebreide artikel: ‘Franchisenemer worden: tips voordat je het franchisecontract sluit’.

Over de auteur

Jorg van de Peppel

Ik ben advocaat bij Pep Legal. Gespecialiseerd in franchiserecht en contractenrecht. Met mijn kennis en ervaring help ik franchisenemers, franchiseraden, franchisenemersverenigingen en franchisegevers autonoom te ondernemen, plus de continuïteit en het rendement nog beter te waarborgen. Dit door hen te helpen op een juridisch verantwoorde wijze succesvol te ondernemen. Ik denk proactief mee over juridische oplossingen en kansen, bied praktische hulp bij het contracteren en geef workshops.

Contact
Telefoon: 085 – 800 70 70
Maandag – vrijdag:
9.00 tot 18.00u

In de avond en in het weekend:
bereikbaar voor urgente zaken en spoedafspraken.