Financieel

Kom in contact met Pep Legal

Graag verwelkomt de franchiseadvocaat je bij het kantoor van Pep Legal of bezoekt je bij jouw bedrijf. Je persoonlijke specialist maakt kennis met je en praat over jouw vragen en behoeften.

Specialist in franchiserecht

De gespecialiseerde en ervaren franchiserecht advocaat van Pep Legal behartigt je belangen.

Denken in oplossingen

De franchiseadvocaat van Pep Legal verduidelijkt welke juridische vraag je hebt en denkt desgewenst proactief met je mee over juridische oplossingen voor jouw franchise vraagstukken.

Keuze

Om je meer keuze en inzicht te bieden in de te maken afspraken heeft Pep Legal op deze pagina diverse mogelijkheden voor dienstverlening opgenomen.

De keuzemogelijkheid kan afhankelijk zijn van de aard en de omvang van de opdracht.

Duidelijkheid vooraf

De financiële afspraken voor de dienstverlening worden vooraf vastgelegd. Zo weet je waar je aan toe bent.

Inzichtelijke factuur

De verrichte werkzaamheden maakt Pep Legal op de factuur voor je inzichtelijk. Kantoorkosten brengt Pep Legal niet in rekening.

I: Uurtarief basis

Dienstverlening tegen uurtarief. Een fair price voor een gespecialiseerde en ervaren advocaat. Dit is het meest populair bij zowel franchisegevers als franchisenemers. Van tijd tot tijd wordt bekeken welke werkzaamheden worden verricht.

II: Specifieke adviesopdracht tegen vaste éénmalige fee

Een vaste fee voor een specifieke (advies)opdracht. Denk aan het checken van en advies over een franchiseovereenkomst en franchise gerelateerde documenten.

III: Structureel voor franchise-organisaties

Een vaste fee per kwartaal. Bedoeld voor franchiseorganisaties die groeien en in ontwikkeling zijn en doorlopend met juridische franchise vraagstukken te maken hebben, maar (nog) niet iedere maand of iedere week juridische ondersteuning willen afnemen.

IV: Vaste fee per maand

Franchiserecht ondersteuning tegen een vaste fee per maand. Denk aan één dag of meerdere dagen per week. Met name interessant voor franchisegevers en franchisenemersverenigingen.

Pep Legal is actief met seminars en franchise gerelateerde activiteiten.
Hier geeft franchiseadvocaat Jorg van de Peppel een seminar over franchise bij de Franchisebeurs Onderneem ‘t  

Presentaties & seminars

Voor relaties geeft een specialist van Pep Legal presentaties en seminars.

Hierdoor deelt Pep Legal kennis, informatie en zet jou aan tot nadenken over vragen en oplossingen. Zoals over: Wat betekent de Wet Franchise voor jouw rechtspositie? Hoe om te gaan met verandering/herstructurering van de franchiseformule? Aan welke oplossingen kan worden gedacht bij een bepaald spelend franchise vraagstuk?

Vraag gerust naar de mogelijkheden.