Maak kennis met de franchiserecht advocaat van Pep Legal. Een advocaat die als juridisch partner van ondernemers en organisaties investeert in een vertrouwensrelatie met jou als klant. 

Geeft advies op een voor iedereen begrijpelijke wijze. Met bijzondere aandacht voor wat voor jouw bedrijf of organisatie belangrijk is. 

Advocaat franchiserecht

Advocaat contractenrecht
 

Contact

Jorg van de Peppel
franchiseadvocaat

T: +31 (0)85 – 800 70 70
M: +31 (0)6 – 18 59 60 65
E: jorg@peplegal.nl

“Een juridisch verantwoorde basis heeft een directe invloed op het succes
van een onderneming in een franchise- of een ander samenwerkingsverband.”

Jorg van de Peppel,
franchiseadvocaat bij Pep Legal

Jorg van de Peppel is franchiseadvocaat en oprichter van Pep Legal 

Jorg richtte het advocatenkantoor Pep Legal op in het voorjaar van 2018.

Jorg is vanaf 2010 advocaat. Hij studeerde in 2009 af aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In 2017 voltooide Jorg cum laude de hoogwaardige Grotius-specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contractenrecht.

Jorg is juridisch partner van bekende franchisemerken, nieuwe franchiseformules en bedrijven in franchiseconstructies. Actief in uiteenlopende branches: zakelijke dienstverlening-, food-, retail-, productverkoop-, zorg-, woon-, mode-, reis- en vrije tijd-branche.

Jorg heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– verbintenissenrecht, agentuur, distributie (waartoe ook franchiserecht wordt gerekend)

Deze registratie verplicht advocaten ieder kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten in dit hoofdrechtsgebied te behalen. Onder meer door zelf cursussen te geven over franchise- en contractenrecht. Zoals aan studenten en aan andere advocaten.

Presentaties, workshops en colleges

Jorg geeft aan de zakelijke relaties van Pep Legal presentaties en workshops over franchiserecht en franchiseconstructies.

Daarnaast geeft Jorg al sinds 2018 colleges over franchiserecht aan studenten van de universiteit en aan advocaten/juristen. Van 2018 tot en met collegejaar 2021 verzorgde Jorg als gastdocent jaarlijks een college over franchise voor masterstudenten de Radboud Universiteit Nijmegen. 


specialist in franchiserecht 

duidelijk advies

proactieve juridische ondersteuning
Connect met Pep Legal

 

LinkedIn
Connect met Pep Legal op Linkedin
Twitter
Connect met Pep Legal op Twitter
Contact
Telefoon: 085 – 800 70 70
Maandag – vrijdag:
9.00 tot 18.00u
Avond en weekend:
bereikbaar voor het plannen van een afspraak en voor urgente zaken.
Bezoekadres: Landgoed Leusderend (centraal in Nederland).