Pep Legal geeft college bij Radboud Universiteit

10 oktober 2018

Pep Legal geeft college bij Radboud Universiteit

Advocatenkantoor Pep Legal verzorgde deze week een gastcollege aan de masterstudenten van de leergang Contractenrecht Verdiept van de Radboud Universiteit te Nijmegen (studiejaar 2018-2019).

Een college specifiek over franchise, distributie en de opzegging van deze contracten.

Een ontzettend leuke ervaring om de enthousiaste rechtenstudenten dit college te geven en onze kennis en praktijkervaringen met hen te delen.

Contractenrecht en franchiserecht

Advocatenkantoor Pep Legal is gespecialiseerd in contractenrecht en franchiserecht. Daarom geven we specifiek hierover presentaties, workshops en juridische colleges. Onder meer aan de zakelijke relaties en aan studenten van de universiteit.

 

Over Jorg

Jorg van de Peppel

Ik ben advocaat bij Pep Legal. Gespecialiseerd in contractenrecht en franchiserecht. Met mijn kennis en ervaring help ik ondernemers en organisaties autonoom te ondernemen en de bedrijfscontinuïteit nog beter te waarborgen. Dit door hen te helpen op een juridisch verantwoorde wijze succesvol te ondernemen. Ik denk proactief mee over juridische oplossingen en kansen, bied praktische hulp bij het contracteren en geef workshops.

Contact
Telefoon: 085 – 800 70 70
Maandag – vrijdag:
9.00 tot 18.00u

In de avond en in het weekend:
bereikbaar voor urgente zaken en spoedafspraken.