College ‘Opzegging van Contracten & Wetsvoorstel Franchise’

30 oktober 2019

College ‘Opzegging van onbenoemde contracten & actualiteiten Franchise’

Op 29 oktober 2019 verzorgde advocaat Jorg van de Peppel een college voor masterstudenten van de Radboud Universiteit te Nijmegen. Specifiek over franchise-, distributie- & licentieovereenkomsten, de opzegging van deze contracten, alsmede over actualiteiten betreffende franchise zoals het Wetsvoorstel Franchise.

De kennis en ervaring die we opdoen in onze advocatenpraktijk delen we graag met de geïnteresseerde studenten van de Radboud Universiteit.

Fijn om op deze wijze bij te dragen aan meer inzicht in de contractenrecht- en franchiserechtpraktijk.

Contractenrecht en franchiserecht

Advocatenkantoor Pep Legal is gespecialiseerd in contractenrecht en franchiserecht.

Net als vorig jaar verzorgde advocaat Jorg van de Peppel in dit studiejaar (2019) een gastcollege voor de masterstudenten van de leergang Contractenrecht Verdiept van de Radboud Universiteit.

Over Jorg

Jorg van de Peppel

Ik ben advocaat bij Pep Legal. Gespecialiseerd in contractenrecht en franchiserecht. Met mijn kennis en ervaring help ik ondernemers en organisaties autonoom te ondernemen en de bedrijfscontinuïteit nog beter te waarborgen. Dit door hen te helpen op een juridisch verantwoorde wijze succesvol te ondernemen. Ik denk proactief mee over juridische oplossingen en kansen, bied praktische hulp bij het contracteren en geef workshops.

Contact
Telefoon: 085 – 800 70 70
Maandag – vrijdag:
9.00 tot 18.00u
In de avond en in het weekend:
bereikbaar voor urgente zaken en spoedafspraken.