Pep Legal is een in franchiserecht gespecialiseerd advocatenkantoor.

Wij maken graag kennis met gemotiveerde juristen en advocaten, die enthousiast zijn over dat waar wij voor staan: duidelijk proactief juridisch rendement.

Wil jij deel maken van ons verhaal? En wil jij in samenwerking met andere advocaten meebouwen aan ons franchiserecht advocatenkantoor? Neem dan contact met ons op. 

Wil jij in samenwerking met andere advocaten meebouwen aan ons franchiserecht advocatenkantoor?

Advocaat-Partner

advocaat / jurist met de nodige werkervaring

civiel proces-, contracten- en franchiserecht

»   lees meer

Advocaat-Stagiair(e)

advocaat / jurist in opleiding

civiel proces-, contracten- en franchiserecht

»   lees meer

Advocatenkantoor Pep Legal is sinds 2022 gevestigd op Landgoed Leusderend. Centraal in Nederland, midden in de natuur en toch zeer goed bereikbaar vanaf de snelweg.

Het verhaal van Pep Legal

In maart 2018 werd vanuit het Groot Handelsgebouw in Rotterdam het advocatenkantoor als Pep Legal gestart. Al vanaf het begin staat ons advocatenkantoor ondernemers en bedrijven bij op juridisch gebied met betrekking tot franchise en andere zakelijke samenwerkingen.

Sindsdien zijn er vele connecties gelegd met ondernemers en bedrijven door heel Nederland en met ondernemers in het buitenland.

Inmiddels zijn er door het hele land ambassadeurs die als klant of netwerkpartner ons aanbevelen als de duidelijke, proactieve juridisch partner voor franchisegevers, franchisenemers en ondernemers/bedrijven in samenwerkingsverbanden.

Sinds april 2022 is Pep Legal gevestigd op het prachtige Landgoed Leusderend. Centraal in Nederland en goed bereikbaar vanaf de snelweg.

Franchiserecht specialist

We hebben een sterke focus op de rechtsgebieden franchise- en contractenrecht.

We onderscheiden ons in de markt als de juridisch specialist voor franchiseconcepten, franchiserelaties en andere zakelijke samenwerkingsrelaties. Dit is de basis van onze activiteiten.

Als advocaat bij Pep Legal is bijzondere affiniteit met civiel procesrecht, contractenrecht en interesse in franchise belangrijk. Evenals bijzondere aandacht voor de specifieke belangen van iedere klant.

De toegevoegde waarde van Pep Legal

We ondersteunen hoofdzakelijk franchisegevers en franchisenemers. In onze dienstverlening zijn wij erop gericht voor onze klanten van toegevoegde waarde te zijn. Zoals doordat zij de continuïteit en het rendement van hun bedrijf nog beter kunnen waarborgen; en zij hun bedrijf nog efficiënter kunnen ontwikkelen.

Wij investeren in een vertrouwensrelatie met trouwe klanten en schenken bijzondere aandacht aan wat belangrijk is voor het bedrijf van de klant. 

Ontwikkelen en opnieuw uitvinden

Jezelf ontwikkelen en jezelf opnieuw uitvinden staat bij ons hoog in het vaandel.
Als advocaten blijven wij ons op juridisch gebied ontwikkelen om onze kwaliteit van dienstverlening hoog te houden. Voor ons team organiseren we ook commerciële trainingen om de teamleden verder te ontwikkelen en de belangen van (het bedrijf van) de klant nog beter te doorgronden.

Samen bouwen aan ons franchiserecht advocatenkantoor

Wij willen samen met andere advocaten/juristen bouwen aan een gezamenlijk franchiserecht advocatenkantoor. Als jij een gedreven advocaat/jurist bent en houdt van samenwerken, goede oprechte onderlinge communicatie en in teamverband de doelen nastreven, komen wij graag met jou in contact.

Nieuwsgierig?

Wil jij meebouwen aan een gezamenlijk franchiserecht advocatenkantoor? Heb je de juiste studie, ervaring, instelling en motivatie? Dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek. We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Je krijgt van ons op een kennismakingsverzoek altijd een reactie.

Neem gerust contact op met oprichter Jorg van de Peppel: jorg@peplegal.nl / 085-8007070.