Partner up / Werken bij  

Wil jij bij franchiserecht advocatenkantoor Pep Legal werken aan juridische oplossingen voor franchiserecht vraagstukken? 

Pep Legal is een in franchiserecht gespecialiseerd advocatenkantoor. Pep Legal maakt graag kennis met gedreven, toegewijde juristen en advocaten, die affiniteit hebben met franchise. 

Binnen het kantoor heb je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid, maar tegelijkertijd nemen we de tijd om te sparren over inhoudelijke onderwerpen en krijgt jouw ontwikkeling de aandacht. De omgang met elkaar is informeel. 

Heb je interesse in een loopbaan als franchiseadvocaat? En wil je werken bij een kantoor waar je je “thuis” kan voelen? Neem gerust contact op met Jorg van de Peppel om daarover in gesprek te gaan. 

Franchiserecht specialist – anders dan anderen

Pep Legal heeft een sterke focus op de rechtsgebieden franchise- en contractenrecht. Het kantoor onderscheidt zich in de markt als de juridisch specialist voor franchiseconcepten, franchiserelaties en andere zakelijke samenwerkingsrelaties. Dit is de basis van de activiteiten. Logischerwijs is bijzondere affiniteit met franchiserecht, contractenrecht en burgerlijk procesrecht belangrijk als advocaat bij Pep Legal.

Toegevoegde waarde – andere aanpak

Pep Legal ondersteunt hoofdzakelijk franchisegevers, individuele franchisenemers, franchisenemerscollectieven en verenigingen van franchisenemers. In de dienstverlening is Pep Legal erop gericht voor de klanten van toegevoegde waarde te zijn. Onder meer door te denken in juridische oplossingen voor franchiserecht vraagstukken. Dit via een pragmatische aanpak in plaats van vele formele adviesmemo’s. Denken in oplossingen voor de klant kan er ook toe leiden dat de klant kan anticiperen op veranderingen, de bedrijfscontinuïteit nog beter kan waarborgen of nog efficiënter zelf veranderingen kan doorvoeren. 

Advocatenkantoor Pep Legal is sinds 2022 gevestigd op Landgoed Leusderend. Centraal in Nederland, midden in de natuur en goed bereikbaar vanaf de snelweg.

Gevestigd op een unieke locatie centraal in Nederland

Advocatenkantoor Pep Legal bestaat sinds maart 2018. Al vanaf het begin staat Pep Legal franchisegevers, franchisenemers, franchiseraadorganen en bedrijven bij op juridisch gebied met betrekking tot franchise en andere zakelijke samenwerkingen.

Sinds april 2022 is Pep Legal gevestigd op het prachtige Landgoed Leusderend. Anders dan andere advocatenkantoren niet in een zakendistrict in de Randstad. Maar centraal in Nederland. Goed bereikbaar vanaf de snelweg. Midden in de natuur. Een aangename werkomgeving en een unieke locatie om klanten te ontvangen.

Samen werken aan franchiserecht oplossingen

Binnen Pep Legal werk je samen met andere advocaten aan franchiserecht oplossingen voor franchisegevers, franchisenemers en franchiseraadorganen. Als jij een gedreven advocaat/jurist bent met een gezonde dosis werklust, houdt van sparren in een gezellige werksfeer, goede oprechte onderlinge communicatie en in teamverband de doelen nastreven, komt Jorg van de Peppel graag met jou in contact.

Ontwikkelen en opnieuw uitvinden

Jezelf ontwikkelen en jezelf opnieuw uitvinden staat bij Pep Legal hoog in het vaandel. Als advocaat bij Pep Legal blijf je je op juridisch gebied ontwikkelen om de kwaliteit van dienstverlening hoog te houden. Voor het team zijn er ook commerciële trainingen om de teamleden verder te ontwikkelen en de belangen van (het bedrijf van) de klant nog beter te doorgronden.

Sollicitatieprofielen bij Pep Legal:

Advocaat-Partner

ervaren advocaat – expert

franchiserecht, contractenrecht, procesrecht

»   lees meer over dit profiel

Advocaat-Stage

startend/beginnend advocaat 

franchiserecht, contractenrecht, procesrecht

»   lees meer over dit profiel

Advocaat-Medewerker

gevorderd advocaat 

franchiserecht, contractenrecht, procesrecht

»   lees meer over deze vacature

Student-Stage

student Nederlands recht

franchiserecht, contractenrecht, procesrecht

»   lees meer over dit profiel

Kennismaken?

Wil jij bij Pep Legal werken aan franchiserecht oplossingen voor franchisegevers, franchisenemers en franchiseraadorganen? Heb je de juiste studie, ervaring, instelling en motivatie? Dan ben je van harte uitgenodigd om contact op te nemen met Jorg van de Peppel om een kennismakingsgesprek te plannen. Jorg gaat graag het gesprek met je aan.

Contactgegevens Jorg van de Peppel: 06-18596065 / 085-8007070 / jorg@peplegal.nl