Pep Legal is een in franchise- en contractenrecht gespecialiseerd advocatenkantoor.

Wij maken graag kennis met gemotiveerde juristen en advocaten, die enthousiast zijn over dat waar wij voor staan: duidelijk proactief juridisch rendement.

Wil jij deel maken van ons verhaal? En wil jij in samenwerking met andere advocaten meebouwen aan een gezamenlijk franchiseadvocatenkantoor? Neem dan contact met ons op. 

Wil jij in samenwerking met andere advocaten meebouwen aan ons franchiseadvocatenkantoor?

Advocaat-Partner

medior / senior associate
(advocaat / jurist met de nodige werkervaring)

civiel proces-, contracten- en franchiserecht

»   lees meer

Advocaat-Stagiair(e)

junior associate
(advocaat / jurist in opleiding)

civiel proces-, contracten- en franchiserecht

»   lees meer

Advocatenkantoor Pep Legal vestigde zich in oprichtingsjaar 2018 in het Groot Handelsgebouw Rotterdam. Naast het Centraal Station Rotterdam. Foto gemaakt door Paco van Leeuwen Photography.

Het verhaal van Pep Legal – franchise lawyer

In maart 2018 werd vanuit het Groot Handelsgebouw in Rotterdam het advocatenkantoor als Pep Legal gestart. Al vanaf het begin staat ons advocatenkantoor ondernemers en bedrijven bij op juridisch gebied met betrekking tot franchise en andere zakelijke samenwerkingen.

Sindsdien zijn er vele connecties gelegd met ondernemers en bedrijven door heel Nederland en met ondernemers in het buitenland.

Inmiddels, in 2021, zijn er door het hele land ambassadeurs die als klant of netwerkpartner ons aanbevelen als de duidelijke, proactieve juridisch partner voor franchisegevers, franchisenemers en ondernemers/bedrijven in samenwerkingsverbanden.

Franchise- en contractenrecht specialist

We hebben een sterke focus op de rechtsgebieden franchise- en contractenrecht.

We onderscheiden ons in de markt als de juridisch specialist voor franchiseconcepten, franchiserelaties en andere zakelijke samenwerkingsrelaties. Dit is de basis van onze activiteiten.

Als advocaat bij Pep Legal is bijzondere affiniteit met civiel procesrecht, contractenrecht en interesse in franchise belangrijk. Evenals bijzondere aandacht voor de specifieke belangen van iedere klant.

De toegevoegde waarde van Pep Legal

We stellen ons ten doel ondernemers en bedrijven juridisch te ondersteunen, zodat zij (meer) autonoom kunnen ondernemen en samenwerken; de continuïteit en het rendement van hun bedrijf nog beter kunnen waarborgen; en zij hun bedrijf nog efficiënter kunnen ontwikkelen.

Wij investeren in een vertrouwensrelatie met trouwe klanten en schenken bijzondere aandacht aan wat belangrijk is voor het bedrijf van de klant. Zo willen wij van toegevoegde waarde zijn voor ondernemers en bedrijven, en hen als klant blij maken.

Ontwikkelen en opnieuw uitvinden

Jezelf ontwikkelen en jezelf opnieuw uitvinden staat bij ons hoog in het vaandel. 
Als advocaten blijven wij ons op juridisch gebied ontwikkelen om onze kwaliteit van dienstverlening hoog te houden. Voor ons team organiseren we ook commerciële trainingen om de teamleden verder te ontwikkelen en de belangen van (het bedrijf van) de klant nog beter te doorgronden.

Samen bouwen aan ons franchiseadvocatenkantoor

Wij willen samen met andere advocaten/juristen bouwen aan een gezamenlijk franchiseadvocatenkantoor. Als jij houdt van samenwerken, goede oprechte onderlinge communicatie en in teamverband de doelen nastreven, komen wij graag met jou in contact.

Momenteel zijn wij gevestigd in hartje Rotterdam, naast het Centraal Station. In de toekomst is een vestiging in/nabij Utrecht mogelijk.

Nieuwsgierig?

Wil jij meebouwen aan een gezamenlijk franchiseadvocatenkantoor? Heb je de juiste studie, ervaring, instelling en motivatie? Dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen. We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Je krijgt van ons op een kennismakingsverzoek altijd een reactie.

Neem gerust contact op met oprichter Jorg van de Peppel: jorg@peplegal.nl / 085-8007070.

Connect met ons

Wil jij meebouwen aan een gezamenlijk franchiseadvocatenkantoor?

Stuur ons een e-mail of bel ons.

Geïnteresseerd?

»   neem contact op

Bel ons

»  085 – 800 70 70