Werken bij  

Wil jij in samenwerking met andere advocaten meebouwen aan franchiserecht advocatenkantoor Pep Legal

Pep Legal is een in franchiserecht gespecialiseerd advocatenkantoor. Pep Legal maakt graag kennis met gedreven, toegewijde juristen en advocaten, die affiniteit hebben met franchise. 

Binnen het kantoor heb je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid, maar tegelijkertijd nemen we de tijd om te sparren over inhoudelijke onderwerpen en krijgt jouw ontwikkeling de aandacht.

Heb je interesse in een loopbaan als franchiseadvocaat? Neem gerust contact op met Jorg van de Peppel om daarover in gesprek te gaan. 

Profielen voor advocaten bij Pep Legal:

Advocaat-Partner

advocaat / jurist met de nodige werkervaring

civiel proces-, contracten- en franchiserecht

»   lees meer

Advocaat-Medewerker / Advocaat-Stagiair

gevorderd advocaat / advocaat in opleiding

civiel proces-, contracten- en franchiserecht

»   lees meer

Advocatenkantoor Pep Legal is sinds 2022 gevestigd op Landgoed Leusderend. Centraal in Nederland, midden in de natuur en goed bereikbaar vanaf de snelweg.

Het verhaal van Pep Legal

In maart 2018 werd vanuit het Groot Handelsgebouw in Rotterdam het advocatenkantoor als Pep Legal gestart. Al vanaf het begin staat Pep Legal franchiseorganisaties, ondernemers en bedrijven bij op juridisch gebied met betrekking tot franchise en andere zakelijke samenwerkingen.

Sindsdien zijn er vele connecties gelegd met ondernemers en bedrijven door heel NederlandInmiddels zijn er door het hele land ambassadeurs die als klant of netwerkpartner Pep Legal aanbevelen als de duidelijke, proactieve juridisch partner voor franchisegevers, franchisenemers en ondernemers/bedrijven in samenwerkingsverbanden.

Sinds april 2022 is Pep Legal gevestigd op het prachtige Landgoed Leusderend. Centraal in Nederland en goed bereikbaar vanaf de snelweg.

Franchiserecht specialist

Pep Legal heeft een sterke focus op de rechtsgebieden franchise- en contractenrecht. Pep Legal onderscheidt zich in de markt als de juridisch specialist voor franchiseconcepten, franchiserelaties en andere zakelijke samenwerkingsrelaties. Dit is de basis van de activiteiten.

Als advocaat bij Pep Legal is bijzondere affiniteit met civiel procesrecht, contractenrecht en interesse in franchise belangrijk. Evenals bijzondere aandacht voor de specifieke belangen van iedere klant.

De toegevoegde waarde van Pep Legal

Pep Legal ondersteunt hoofdzakelijk franchisegevers en franchisenemers. In de dienstverlening is Pep Legal erop gericht voor de klanten van toegevoegde waarde te zijn. Zoals doordat zij de continuïteit en het rendement van hun bedrijf nog beter kunnen waarborgen; en zij hun bedrijf nog efficiënter kunnen ontwikkelen.

Het kantoor Pep Legal investeert in een vertrouwensrelatie met trouwe klanten. Als advocaat bij Pep Legal schenk je bijzondere aandacht aan wat belangrijk is voor het bedrijf van de klant. 

Ontwikkelen en opnieuw uitvinden

Jezelf ontwikkelen en jezelf opnieuw uitvinden staat bij Pep Legal hoog in het vaandel. Als advocaat bij Pep Legal blijf je je op juridisch gebied ontwikkelen om de kwaliteit van dienstverlening hoog te houden. Voor het team zijn er ook commerciële trainingen om de teamleden verder te ontwikkelen en de belangen van (het bedrijf van) de klant nog beter te doorgronden.

Samen bouwen aan het franchiserecht advocatenkantoor

Binnen Pep Legal kun je samen met andere advocaten/juristen bouwen aan het franchiserecht advocatenkantoor. Als jij een gedreven advocaat/jurist bent en houdt van hard werken, sparren in een gezellige werksfeer, goede oprechte onderlinge communicatie en in teamverband de doelen nastreven, komt kantooreigenaar Jorg van de Peppel graag met jou in contact.

Kennismaken?

Wil jij meebouwen aan het franchiserecht advocatenkantoor Pep Legal? Heb je de juiste studie, ervaring, instelling en motivatie? Dan ben je van harte uitgenodigd om contact op te nemen met kantooreigenaar Jorg van de Peppel om een kennismakingsgesprek te plannen.
Jorg gaat graag het gesprek met je aan. 
Je krijgt op een kennismakingsverzoek altijd een reactie.

Neem gerust contact op met Jorg (06-18596065 / 085-8007070 / jorg@peplegal.nl) om in gesprek te gaan.